Inschrijven

Schrijf je in bij Ladies Sport Almelo
Download het formulier en lever het ingevuld in bij ons sportcentrum

Download formulier

Tarieven

Download een overzicht van onze tarieven

Download tarieven

Openingstijden

Zie button "contact"


Partners

Oefentherapie, InMotion
Fysiotherapie, De Schipbeek
Fysiotherapie, Kollenveld
Massage, Hercules Handen
(Sport)diƫtist, In Balans
Kleur & Stijl, S-Kwadraat
Bibliotheek Almelo


Certificaten

Fit!Vak
LERF-Basis
SBB

Nationaal Beweeg Onderzoek

Bedrijfsfitness Nederland

Invite Me

Groepslessen


Lessen inplannen


Registreren

Maandag
Nieuw! Training Hatha Yoga 08:30 uur 60 min. Start 28.05.18. Min. 6 deelnemers
Body Fit Senioren 09:30 uur 30 min. Zaal 2
Step / Aerobic Mix 10:00 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 10:30 uur 30 min. Zaal 2
Krachttraining 19:00 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 19:30 uur 30 min. Zaal 2
Bootcamp buiten 20:00 uur 60 min. Start 07.05.18


Dinsdag
Zumba Fitness 09:00 uur 60 min. Zaal 2
Pilates 10:00 uur 60 min. Zaal 2
NIEUW! Kids Fitness (8 - 10 jaar) 16:30 uur 60 min. Zaal 1/2
Zumba Fitness, De Letterbak, Borne 19:00 uur 60 min. Clematishof 6
Pump Free Style 19:15 uur 60 min. Zaal 2
Bodies in Balance 20:20 uur 60 min. Zaal 2
NIEUW! Training Happiness 20:30 uur 60 min. Op afspraak


Woensdag
Body Fit Senioren 09:15 uur 30 min. Zaal 2
Body Mix (TBWO) 09:45 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 10:15 uur 30 min. Zaal 2
Nieuw! Training Hatha Yoga 12:00 uur 60 min. Start 30.05.18 Min. 6 deelnemers
Nieuw! Training Hatha Yoga 13:30 uur 60 min. Start 30.05.18 Min. 6 deeleners
Tabata (cardiotraining) 19:00 uur 30 min. Zaal 1
Step, Krachttraining 19:00 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 19:30 uur 30 min. Zaal 2
Kickboks Training (Bootcamp) 19:30 uur 30 min. Zaal 1
Attack (cardiotraining bpm 140) 20:00 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 20:30 uur 30 min. Zaal 2


Donderdag
NIEUW Kids Fitness (10-12 jr) 15:30 uur 60 min. Start 03.05.18 Min. Min. 6 deelnemers
Girls Kickboks Training (11-14 jr.) 16:30 uur 60 min. Zaal 2
Pilates (Swing) oftewel Aerial Yoga 19:15 uur 30 min. Vol
Core, BBBB Challenge 19:45 uur 30 min. Zaal 2


Vrijdag
Fit Power (Circuit) 09:00 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 09:30 uur 30 min. Zaal 2
Bodies in Balance 10:00 uur 60 min. Zaal 2
Training Body & Mind 11:00 uur 60 min. Op afspraak
Kickboks Training (Bootcamp) 19:00 uur 60 min. Zaal 2


Zaterdag
Pump Free Style 09:30 uur 60 min. Zaal 2
Zumba Fitness 10:30 uur 30 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 11:00 uur 30 min. Zaal 2


Zondag
Bootcamp buiten 09:30 uur 60 min. Start 13 mei 2018
Kickboks Training (Bootcamp) 10:30 uur 60 min. Zaal 2
Step / Krachttraining 10:30 uur 60 min. Zaal 2
Core, BBBB Challenge 11:00 uur 30 min. Zaal 2


Download een uitleg over de verschillende groeplessen.